الگوگیری از مقاومت زنان رزمنده برای مقابله با جنگ فرهنگی
یک رزمنده و روای دفاع مقدس گفت: اگر حضور زنان و مادران نبود شاید خرمشهر 3 روز هم نمی توانست مقاومت کند؛ یکی از عوامل موفقیت و مقاومت 45 روزه خرمشهر حضور زنان بود.
عباس هربی، جانباز و راوی دفاع مقدس در خصوص مقاومت و ایثار مردم خرمشهر در آزدسازی این شهر، اظهار داشت: ابتدا باید بگوییم مردم خرمشهر 45 روز مقاومت کردند و دشمن نتوانست ذره ای از خاک شهرشان را تصرف کند.
وی افزود: در هشت سال دفاع مقدس خصوصاً در آزادسازی خرمشهر، زنان نقش بسزایی داشتند تا جایی که می توان به جرأت گفت 50 درصد بار جنگ بر دوش مادران، همسران و خواهران رزمنده بود چرا که جنک نیاز به پشتوانه و نیرو داشت.
این رزمنده دفاع مقدس به چگونگی حضور زنان در هشت سال دفاع مقدس پرداخت و گفت: امدادگری، آشپزی ، پشتیبانی، تشیع پیکر شهدا و مراقبت از منزل و فرزندان در نبود مردان از جمله فعالیت های زنان در این دوران بود ضمن اینکه بودند شیر دخترانی که در سن 17 یا 18 سالگی این فعالیت ها را انجام می دادنند.
هربی ادامه داد: اگر حضور زنان و مادران نبود شاید خرمشهر 3 روز هم نمی توانست مقاومت کند؛ یکی از عوامل موفقیت و مقاومت 45 روزه خرمشهر حضور زنان بود.
وی با اشاره به وضعیت کنونی جامعه و بیانات رهبر معظم انقلاب در خصوص اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی، بیان کرد: جبهه دفاعی زنان و دختران امروز جبهه های فرهنگی، سیاسی و بالابردن بینش بصیرتی است چرا که دشمن جنگ نرم علیه ما را آغاز کرده است.
هربی تصریح کرد: زنان و دختران امروز جامعه باید با الگوگیری از مقاومت و ایثارگری زنان و مادران شهدا به مقابله با جنگ فرهنگی به پاخیزند و اجازه ندهند غرب فرهنگ منحطط خود را به فرهنگ ایرانی اسلامی القا کند.